Tylo

Tuotteet

Pointman Oy:n tuotteet ovat turvallisia ja laadukkaita, jotka tuovat nautintoa jokaiselle käyttäjälle.
Alla lyhyt esittely tuotteistamme.

Porealtaat

Kustomointi: Terapia-altaat Monitoimialtaat, Erikoisaltaat

Vesiliukumäet

Tylö höyry- ja infrapunasaunat

Porealtaat

Meillä on 3 asiakkaiden tarpeiden mukaan muokattavissa olevaa poreallasmallia (6-18 henkilölle), jotka ovat pääasiallisesti suunniteltu yleiseen käyttöön. Altaan muotoa voidaan muokata ja sisääntulojen määrää voidaan tarvittaessa lisätä. Kaikkiin malleihin on mahdollista lisätä erilaisia varusteita, kuten led-valaistus, infrapunakytkimiä poreiden ohjaukseen tai esimerkiksi kaiuttimia.

Pintamateriaalina poreallasmalleissamme on lasikuituvahvisteinen gelcoat-pinnoite. Halutessa voidaan altaan ulkoreunus(vedenpinnan yläpuolinen osa) laatoittaa mosaiikkilaatoilla.

Pienemmät perusmallimme (Queen 29 ja Caribbean 35) voidaan tarvittaessa toimittaa esimerkiksi 2-3 elementtinä kuljetuksen helpottamiseksi, ja liittää yhteen vasta asennettaessa.
Isoin perusmallimme (Ocean 44), sekä terapia- ja muut kustomoidut altaat toimitetaan aina vähintään kahdessa osassa.

Kustomointi: Terapia-altaat Monitoimialtaat, Erikoisaltaat

Tarvittaessa voimme suunnitella täysin uniikin, asiakkaan tarpeisiin sopivan porealtaan. Projektin käynnistämiseksi tarvitsemme vain alustavan luonnospiirustuksen/hahmotelman.

Terapia-altaat on suunniteltu ensisijaisesti yhteisöjen ja instituutioiden terapiakäyttöön, esimerkiksi kuntoutuslaitoksiin. Altaat valmistetaan mittatilauksesta ja varustetaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Monitoimialtaat ja erikoisaltaat suunnitellaan terapia-altaiden tavoin yleensä mittatilauksesta ja varustellaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Useamman altaan kokonaisuuteen voidaan yhdistää esimerkiksi kylmävesiallas ja lämmitetyn veden allas asiakkaan haluamilla varusteilla.

Vesiliukumäet

Pointman Oy:n kehittämä oma vesiliukumäkimalli, jonka geometria antaa enemmän vapautta ja vaihtoehtoja toteutukseen. Vesiliukumäki voi esimerkiksi kulkea joko kokonaan tai osittain sisä- ja ulkotiloissa.

Liukuratojen kaarreosuudet valmistetaan 1,8 metrin tai 2,4 metrin säteellä. Kaikissa kaarre-elementeissä on vakiona erikoiskorkea reuna(1,1m), joka parantaa turvallisuutta.

Valmistusmenetelmämme mahdollistaa erikoisosien, kuten jarrutus-, tunneli- ym. osien integroimisen. Valmistamme myös kokonaisuuteen tarvittavat oheistuotteet, kuten portaikot ja lähtötasanteet kaiteineen sekä porrasaskelmat liukuestepinnalla ja veden valumisurilla.
Esimerkiksi porrasaskelmamme ovat turvallisia käyttää, koska pinnalle kertyvä vesi valuu pois ja liukastumisriski vähenee.

Tylö

Pointman Oy on laadukkaiden Tylö-saunatuotteiden maahantuoja. Monipuolisessa valikoimassamme ovat esimerkiksi höyrysaunat, infrapunasaunat, sekä perinteiset kiuassaunat.

Toimitamme myös kompaktit, helposti saneerauskohteisiinkin asennettavat höyryhuonekokonaisuudet, jotka ovat nopea asentaa jopa muutamassa päivässä .

Lisäksi kauttamme löytyvät tarvittavat lisävarusteet, kuten tuoksupumppaus, tuoksut, desinfiointi ja vastaavat.

Lisää tietoa tuotteista Tylö:n internet-sivuilta.